Loading

Történetünk

Üdvözöl a Szendvicsvarázs csapata!

Köszönjük hogy ellátogattál az oldalunkra. Egy pár szóban szeretnénk bemutatkozni:

2020. Márciusában nyitottuk meg Szendvicsvarázs üzletünket Budapesten a Flórián téren, közvetlenül a Flórián Üzletközpont szomszédságában.

Cégünk elsődleges célja a kézműves szendvicsek minőséget előnyben részesítő vásárlói kör igényeinek legmagasabb fokon történő kielégítése. Ennek érdekében a lehető legtöbb olyan minőségű alapanyaggal dolgozni és beszerezni ami ennek az elvárásnak abszolút megfelel.
Üzletpolitikánk részeként fontosnak tartjuk, hogy a vásárlók igényeihez történő folyamatos időmúlást mindig figyelembe vegyük úgy, hogy a jelenlegi vásárlókat megtartsuk és mellette új vásárlóink bizalmát megnyerjünk. Mindezek mellett szem előtt tartjuk a szezonális igényeket és az állandó kedvenceket.
A mai rohanó világban szükséges lépésnek tartottuk azt, hogy egy olyan minőségű és tartalmas kézműves szendvicseket készítsünk, ami fogyasztás után azt a „HŰ-HA” ÉRZÉST nyújtja!

Nyitva

Hétköznap  —  7.30 – 15:00
Hétvége —  Zárva

A szendvicseink mellett üzletünkben kaphatóak még: - Gyümölcslevek - Finom kávé, akár koffein mentes, cappucino - Édességek (csoki, muffin, ... ) - Üdítők, ásványvizek, energia italok, jeges kávék Árainkat megtalálod itt vagy a facebook oldalunkon.

Kövess minket facebookon, és írd meg véleményed!

Ha ellátogatsz üzletünkbe, hogy megkóstold kínálatunkat, akkor azt a teraszunkon is el tudod fogyasztani!